Луди гонки с мотори тресат Пловдив всяка вечер. Шумът е

...
Луди гонки с мотори тресат Пловдив всяка вечер. Шумът е
Коментари Харесай

Среднощни гонки с мотори подлудиха пловдивчанка: Ще сляза и ...

Луди гонки с мотори тресат Пловдив всяка вечер. Шумът е в късните часове на нощта, а пловдивчани към този момент нямат нерви да ги търпят.

За подпомагане към " Марица " се обърна Анна, която описа, че плач на мотори по бул. " Източен " опъва до краен лимит нервите на живеещите наоколо до пътя.

Ето и писмото и до медията ни:

" Пиша ви с молба в случай че може да извършите нещо или най-малко да публикувате. Това е всяка вечер.Форсиране на мотори и коли по бул. “Източен”.Имам бебе и когато заспи най-малко по един път се буди от някои играч. Невъзможно е спането на отворени прозорци. Невъзможен е целия този тормоз, ВСЯКО ЛЯТО,ВСЯКА ВЕЧЕР.

Не разбирам в случай че те са на мое място и им будят детето по този метод,какво ли щяха да направят…защото на мен към този момент ми идва да слезна и да опъна едно въже. От Шесто и Четвърто районно нехаят. От КАТ също. Кой тогава ще ми помогне да спим обикновено,жителите на този бул.? ", пита дамата.

Припомняме, че „ Марица " нееднократно е писала за този проблем в разнообразни елементи на града. Медията ни е изпратила питане до пловдивската полиция какво се прави по казуса и по какъв начин ще се реши, като ще ви осведомяваме за нейната позиция незабавно, щом я получим.

Припомняме също, че " Марица " се включи взаимно с органите на Министерство на вътрешните работи в града в акция против гонките и дрифта, която даде своя резултат.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР