Луд скандал се е разразил на плажа край Солниците между

...
Луд скандал се е разразил на плажа край Солниците между
Коментари Харесай

Грозни сцени на плаж край Бургас, гонят туристи

Луд скандал се е разразил на плажа край Солниците сред група бургазлии и концесионера. Хората, които от години плажуват навръх това място си разпънали хавлиите, само че в същото време дошъл представител на концесионера и ги предиздвикал да си платят, тъй като плажът към този момент бил чартърен, а тъкмо тази зона била платена. По-късно дошъл и концесионерът, който даже извикал полиция и се оплакал от " нахални туристи ".

" В 9.30 часа си опънах хавлията на камъните на плажа на Солниците. 30 минути по-късно пристигна юноша, който ни сподели, че зоната била към този момент платена и би трябвало да дадем пари /12 лева/, с цел да се печем на слънцето. Попитах: " Защо да заплащам? Защото хавлията е на камъните ли? " Той обаче настойчиво ми искаше пари ", описа бургазлийка, една от пострадалите от грозната и срамна сцена.

Плажуващите споделили на пристигналия юноша, че с цел да желае пари, би трябвало да постави най-малко чадъри и шезлонги на плажа. Тогава дошъл и концесионерът Атанас Желев. Хората му показали линията и му споделили, че е в безобразно положение и е цялата в отпадъци. Желев се оправдал, че почиствал вечер, написа " Труд ".

" Плажът е възмутителен. Мръсен и разоран, все едно че трактор е дълбал на всички места. Има водорасли, на всички места пластмасови чаши и бутилки. Ние сме привикнали да идваме тук и го вършим, тъй като е по-спокойно. Смаяни сме, че ни желаят пари ", обясниха очевидци на абсурда.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР