Lucky Дом на киното ви очаква и днес в 18:30

...
Lucky Дом на киното ви очаква и днес в 18:30
Коментари Харесай

2 холивудски хита гледаме в Lucky Дом на киното

Lucky Дом на киното ви чака и през днешния ден в 18:30 часа с “Проектът Флорида ” на Шон Бейкър. Филмът ни придвижва в Орландо, Флорида. Мууни е едвам 6-годишна, само че към този момент има специфичен характер. Смелите смешки не тормозят изключително младата й майка Хейли.

Подобно на всички жители на мотел „ Магически палат “, Хейли изпитва съществени финансови проблеми и по тази причина е принудена да се оправя с живота по всевъзможни способи. Тъй като има положително сърце, Боби – мениджърът на мотела, й оказва помощ и постоянно се пробва да внесе ред в житейския й безпорядък. Проектът Флорида е благополучен филм за един трагичен свят с чудесно преобразяване на Уилям Дефо в основната роля /номинация за Оскар за поддържаща мъжка роля/.

От 20:45 часа можете да гледате носителят на Златна палма от Кан - “Квадратът ”. Кристиан е почитан куратор в музей за модерно изкуство. Разведен е, само че е предан татко на двете си деца, кара електрически автомобил и постоянно поддържа положителните дела. Следващото му шоу е „ Квадратът “ – арт апаратура, която предизвика минувачите да бъдат алтруисти, напомняйки им, че би трябвало да са виновни човешки същества.

Понякога обаче е мъчно да живееш съгласно личните си идеали: телефонът на Кристиан е откраднат, а глупавата му реакция го вкарва в неуместни обстановки. Междувременно PR организацията на музея показва една непредвидена акция за „ Квадратът “. Реакцията е грандиозна и запраща Кристиан в екзистенциална рецесия.

Билети може да намерите на касата на киното или онлайн на kinolucky.com или на boxoffice.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР