Лубрикантът все още (погрешно) изглежда се смята за нещо, което

...
Лубрикантът все още (погрешно) изглежда се смята за нещо, което
Коментари Харесай

Открийте нови приключения в леглото с лубриканти

Лубрикантът към момента (погрешно) наподобява се счита за нещо, което употребяват единствено два типа хора: възбудени младежи или по-възрастни дами, които са изгубили естественото си навлажняване поради менопаузата. Използването му обаче не би трябвало да се свежда единствено до тези две групи хора.

Лубрикантът е освен за развлечение със секс играчките, той е значим и за безвредния секс. Лубрикантът понижава риска от скъсване и пострадване при анален или по-груб секс. Също по този начин той прави сексът необикновено добър.

Експерти на компанията Soft Paris изясняват по какъв начин се употребяват лубрикантите и по какъв начин могат да подобрят половите ви прекарвания.

Какво е лубрикант?

Лубрикантите овлажняват, което прави чувствата по-гладки и по-естествени … с други думи, прибавят масло в огънят на вашата обич.

Защо да употребявате лубрикант?

Звучи явно, само че с цел да се усили овлажняването.

Естественото навлажняване на дамата зависи от хормоналните равнища, които варират в границите на менструалния цикъл, по време на менопаузата, бременността, както и при стрес, кърмене и някои медикаменти (например контрацепция). Плюс това, повече от 30% от дамите страдат от естествена сухота, даже когато се усещат възбудени, и това може да се случи на всяка възраст.

С презервативи: Презервативите нормално са смазани, само че при натоварен и/или нескончаем секс изсъхват. Сухият презерватив се къса доста елементарно. Това значи, че презервативът е толкоз ефикасен, колкото повече е овлажняването.

За анален секс: анусът не се овлажнява естествено. Ето за какво е извънредно значимо да употребявате лубрикант, когато желаете да опитате анално наслаждение. Рискът от неналичието на навлажняване е формиране на анални фисури даже часове след половия контакт.

Как да употребявате лубрикант?

Независимо кой вид лубрикант решите да употребявате, използването става с пръсти върху мечтаните области – вулва, вагина, анус, пенис, секс играчка, презерватив или всяка друга част на тялото. Има лубриканти, които ускоряват чувствата при допиране на зърната на гърдите да вземем за пример.

Нанесете вярно количество

Няма предписание какво количество какъв брой лубрикант би трябвало да употребявате. Това зависи от естественото навлажняване на дамата, дали употребявате презерватив, типа на половата интензивност, (любовна игра, разтривки, анален секс, вагинален секс) и съответния артикул, който сте избрали.

Започнете с няколко капки (2-3) и вижте какво ще стане. Ако сте удовлетворени, спрете до там там, в случай че не – прибавете още.

Какво би трябвало да знаете преди да употребявате лубрикант?

Винаги го използвайте със половите си играчки, тъй като пази както вас, по този начин и тях.

Уверете се, че вашият лубрикант е съчетаем с вашата играчка. Силиконовите смазочни материали могат да повредят силикона на вашата играчка, по тази причина изберете водни.

Уверете се, че вашият лубрикант е съчетаем с потребления презерватив. Вазелинът да вземем за пример, както и някои други масла, не са съвместими с презервативите, което ги прави по-малко безвредни. Те също по този начин трансформират равнищата на рН и бактериите на интимните ви елементи, което може да докара до инфекции.

Проверете дали не сте алергични към съставените елементи на вашия лубрикант преди да го употребявате. Тестът е най-лесният метод за разкриване на непоносимости. Нанесете няколко капки върху сгъвката на лакътя, изчакайте да попие и проверете на идващия ден за зачервявания.

Лубрикантите не са контрацептивни. Повечето от тях не съдържат спермициди и не предотвратяват бременност или предаване на инфекции.

Източник: zaneq.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР