Лозан Панов винаги се опитва да бяга от отговорност. Това

...
Лозан Панов винаги се опитва да бяга от отговорност. Това
Коментари Харесай

Представляващият ВСС: Панов винаги се опитва да бяга от отговорност

Лозан Панов постоянно се пробва да бяга от отговорност. Това разгласи в изявление за предаването „ Тази заран “ по bTV Боян Магдалинчев, представляващ Висшия правосъден съвет (ВСС).
Поводът за този коментар е абсурдът към клип, сниман в Съдебната палата на рап ария за узаконяване на „ билката “. За контракта с продуцентите на клипа беше упрекнат стопанисващия по това време правосъдната палата ръководител на Върховния касационен съд Лозан Панов.
Заради проблема, Висш съдебен съвет лиши Палтата от Панов и я повери за стопанисване на ръководителя на Софийския апелативен съд (Даниела Дончева в момента). Председателят на Върховен касационен съд заподозря авансово планувана офанзива и разгласи, че повода е във обстоятелството, че не извършва политически поръчки.
„ Съдържанието на клипа е потресаващо, наличието е извънредно – приканва се към разпространяване на дрогата, декриминализация, може ли това да се снима в Съдебната палата “, разяснява Магдалинчев. По думите му в контракта за снимане на клипа е трябвало да има уговорка, която да включва инспекция на наличието.


Относно работата на правосъдната система след края на изключителното състояние – след 13 май, представляващият Висш съдебен съвет разгласи, че правосъдната система ще стартира да действа в цялостен размер.
„ Мерките ще има – в залите, коридорите, архивите, кабинетите. Влизането в залите във всички случаи ще става с маски и ръкавици “, посочи Магдалинчев.

Лозан Панов: Моят правоприемник ще мине на кастинг пред Пеевски

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР