Лозан Панов отправи поредни обвинения към ДБ. Пред БНТ той

...
Лозан Панов отправи поредни обвинения към ДБ. Пред БНТ той
Коментари Харесай

Лозан Панов с остър коментар: ДБ задкулисно подкрепят Радев! ПП е рожба на задкулисието

Лозан Панов насочи следващи обвинявания към Демократична България. Пред Българска национална телевизия той разяснява, че единствено ядро от партията го е подкрепила на първия тур от изборите за президент.

" Когато не си почтен с гласоподавателите, това е резултатът, който може да бъде реализиран. Подкрепата на " Демократична България " (ДБ) аз персонално не я усетих. Нито един от водачите не сподели даже номера на бюлетината. Лидерите на Демократична България не са имали желание да повдигнат собствен претендент за президент. Няма проблеми да поддържат Румен Радев, само че те го направиха подмолно ", отсече Панов.

" Когато един претендент е солидно подсилен политически, той има по-големи шансове. Аз споделях истината. Истината не е това, което хората явно одобряват ", съобщи още петият на изборите за президент.

Той призна, че е очаквал поддръжка от Христо Иванов, само че не я е получил, както и от никой от водачите на Демократична България. Панов уточни като отговорен за актуалната рецесия Румен Радев като главен ръководещ сега.

" Те изпуснаха момента за правосъдна промяна ", продължи претендентът за президент. По думите му, задкулисието основало два фронта - " Възраждане " и " Продължаваме промяната ", с които е иззело самодейността за правосъдна промяна от Демократична България. За " Правосъдие за всеки " Панов не разяснява – поради открити изявления във Facebook, че Панов в действителност не е комуникирал въобще акцията си с хората, които го издигнаха и е заложил на жанр " и самичък воинът е боец ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР