Лоялността към приятелите е най-голямата проява на мъжественост в днешно

...
Лоялността към приятелите е най-голямата проява на мъжественост в днешно
Коментари Харесай

Мъже питат мъже: Коя е най-голямата проява на мъжественост?

Лоялността към приятелите е най-голямата демонстрация на неустрашимост в днешно време. Това демонстрират резултатите от анкета, в която взели участие единствено мъже.

След лоялността в Топ 5 на най-важните качества на актуалния мъж се подреждат верността към партньорката, отварянето на вратата за други хора, присъединяване в домакинската работа и това мъжът да бъде равносилен родител.

В листата с скъпи качества на актуалния мъж има и по-необикновени признаци на неустрашимост – като да знае по кое време да замълчи, да се грижи за физическата си форма, да не се опасява да плаче, да сменя памперсите на детето и, забележете, да не се тормози да приказва за възприятията си.

Повечето от господата, взели участие в анкетата, също така считат, че мъжът би трябвало да обезпечава хляба в фамилията.

В Топ 20 на качествата на актуалния мъж влизат още самоувереността, да не прекалява с алкохола, печенето на месо, начетеността, да не ревнува прекомерно, способността да смени контакта или гумата на колата, да може да се ориентира без GPS, да одобри да не работи, с цел да гледа децата, да носи бебето на улицата в слинг.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР