Лоялност, надеждност, честност – може би в женските очи това

...
Лоялност, надеждност, честност – може би в женските очи това
Коментари Харесай

8 неща, с които мъжете разтапят жените на мига

Лоялност, надеждност, почтеност – може би в женските очи това са съвършените качества, които би трябвало да има един мъж.

За страдание, е много мъчно, когато срещнем човек за първи път да създадем такава преценка. Но съгласно ново изследване е нужна единствено 1/5 от секундата, с цел да се влюбим в някого. А ето и кои са нещата, с които мъжете подкосяват коленете на дамите на мига.

Карат ги да се смеят
Жените обичат да се забавляват. Доброто възприятие за комизъм у един мъж сигурно може да отвори доста порти.

Демонстрират доблестен манталитет
Просоциалното държание е сигурен знак, че против вас стои алтруистичен човек. А всяка жена би предпочела точно подобен сътрудник за дълготрайни връзки.

Имат висок статус
Материалното благоденствие е плюс за доста дами, само че истината е, че всички дами харесват мъже с висок обществен статус, които са уважавани от приятелите и сътрудниците си.

Изглеждат по-възрастни
Не е инцидентен фактът, че Джордж Клуни е блян за милиони дами по целия свят. Има нещо толкоз чаровно и привлекателно в леко прошарената коса.

Загадъчни са

Проучването потвърждава, че когато една жена не е ухажвана непосредствено и се чуди дали мъжът си пада по нея, се усеща доста по-привлечена от него.

Обичат кучета

Любовта към кучетата приказва за отговорност и грижа. Това е пряк сигнал за обещаващи дълготрайни връзки.

Носят цветни облекла

Сивото, черното и мрачно синьото са избрани като много „ сухарски ” цветове. Но една цветна риза несъмнено приказва за човек, който „ си тежи на мястото ” и е сигурен в себе си.

Имат брада

Жените са склонни да избират лица със междинна дължина на брадата като най-привлекателни. Явно равнището на неустрашимост се усилва правопропорционално с окосмението по лицето.

Инфо: http://www.skypodnevniche.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР