Ловците на къщи останаха зашеметени, след като възхитителен“ дом беше

...
Ловците на къщи останаха зашеметени, след като възхитителен“ дом беше
Коментари Харесай

„Очарователна“ къща с три спални се продава на изгодна цена – но има един огромен проблем с нея

Ловците на къщи останаха зашеметени, откакто „ удивителен “ дом беше разгласен за £125 000 – с графити, казващи „ в никакъв случай “, надраскано на входната врата.

Двуетажната площадка е относително неугледна на фотоси от вътрешната страна и се предлага с огромна кухня с съвременни уреди и бели шкафове. Всекидневната е гола с дървени подове, а на приземния етаж има и сервизно помещение и тоалетна.

На горния етаж има три спални, които са напълно с празни платна и фамилна баня. Задната градина е малко обрасла с някакви отпадъци, разпръснати по дългата трева и счупена гореща вана. Но това е предна градина, за която доста хора приказват.

Синя спрей багра е употребена за замазване на думите „ nonce “ и „ pedos “ върху предните стени и рамката на вратата. Къщата в Суонзи, Южен Уелс е на пазара с Purple Bricks. В листата на парцела не се загатва злощастният графит.

В отговор на очевидното решение графитите да бъдат оставени непокътнати, един човек се пошегува: „ Хубаво е, че са го почистили главно з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР