Ловецът на омари Майкъл Пакард описа ужасяващото преживяване, когато бил

...
Ловецът на омари Майкъл Пакард описа ужасяващото преживяване, когато бил
Коментари Харесай

„Той ме изплю: Рибар разкри как се е измъкнал от устата на гърбат кит СНИМКА

Ловецът на омари Майкъл Пакард разказа ужасяващото прекарване, когато бил в устата на гърбат кит. В онлайн събитие на Reddit Ask Me Anything той реши да даде детайлности за прочут случай, случил се през 2021 година

Мъжът описа, че е бил заклещен от към 30-40 секунди. По думите му не е вярвал, че ще успее да излезе жив.

„ Можех да се задуша или да се удавя, в случай че не бях извадил регулатора си в точния момент “, сподели 57-годишният фен на омари.

Майкъл слязъл на дъното по време на гмуркането. Впоследствие усетил удар с безумна мощ, съпоставим с придвижването на трен. Пакард не схванал незабавно какво се е случило. На мъжа му притъмняло, а върху себе си усещал непрекъснато напрежение. Тогава му станало ясно, че се намира в устата на гърбат кит.

" Водата просто течеше, втурна се към мен, черна, усетих напън върху цялото си тяло. И просто се движех през водата, безумно бързо ", сподели Майкъл.

Този ден имал шанс. Самият гърбат кит решил да се отърве от водолаза.

„ Той ме изплю “, описа Майкъл своята избавителна история.
 Майкъл Пакард Майкъл Пакард
Мъжът се е отървал с пострадвания на коленни връзки и натъртвания. Когато стигнал до болничното заведение, всички сестри и лекари пристигнали при него и го разпитали за детайлности. Хората означиха, че Майкъл е имал огромен шанс. Една от медицинските сестри даже с тетрадка в ръка му поискала цифри за томболата, вярвайки, че носи шанс.

Това не е първият път, когато Майкъл Пакард поглежда в очите гибелта. Ловецът на омари приказва и за самолетна злополука, която е претърпял преди две десетилетия. Тогава той получил голям брой фрактури, а трима души починали.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР