Ловецът на мигранти Динко Вълев забълнува, че след операцията на

...
Ловецът на мигранти Динко Вълев забълнува, че след операцията на
Коментари Харесай

Динко: оперирах си носа, вече съм красив

Ловецът на мигранти Динко Вълев забълнува, че след интервенцията на носа си, се е разкрасил. Участникът във „ ВИП Брадър ” и „ Фермата ” легна под ножа, откакто не си хареса обонятелния орган.

„ Хората би трябвало да се усъвършенстват, с цел да се харесват. Моят нос беше доста противен, огромен. Сега към този момент е прекрасен! ”, радва се на ремонта Динко, съобщи hotarena.net

Операцията се направила в Пловдив, където един от най-хубавите експерти правил носа на Динко. Самият Вълев е доста благополучен от смяната.
„ Вървя и блестя. Добре ми е. Направих го, тъй като мога да си го разреша, а интервенцията е много скъпа ”, хвали се Вълев.

Динко се изфука, че си е купил и нов камион, само че се покрил по-късно, защото не желал медиите непрекъснато да го употребяват.
Скандалният ямболия се оказа в центъра на интригите, откакто забърка някогашната брачна половинка на Джино – Дейна в спекулация със себе си, а по-късно трябваше да се изяснява за историите, които описа по адрес на спечелилия.

Той също по този начин потроши и очилата на Луна, за което след това трябваше да си заплати след дело в съда.
Бившият ловджия на мигранти в последно време конвоира към столичните нощни заведения, в компанията на Константин, вместо да пази границата.

Преди дни обаче Динко още веднъж е бил привикван от ченгетата в Ямбол, където е трябвало да се изяснява по случая със свинските опашки. До дело за момента не се е стигнало, само че има подозрения, че може да му се издигнат обвинявания.

„ Просто се прави инспекция, в която настояват, че Динко Вълев е проповядвал език на омразата и е подстрекавал към дискриминация. Но въпреки всичко на видеоклипа няма нищо сходно – той просто е хванал едни извършители, опитващи се да влязат в родината ни, както би трябвало да направи всеки българин – да пази границите на родината ”, твърди юристът на Динко, Марин Марковски, който пътува от София до Ямбол, с цел да го пази в съда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР