Ловецът на бежанци Динко още първата вечер в „Биг Брадър

...
Ловецът на бежанци Динко още първата вечер в „Биг Брадър
Коментари Харесай

Динко от Ямбол се изложи жестоко още първата вечер в „Биг Брадър мост уонтед“! Ето какво направи:

Ловецът на бежанци Динко още първата вечер в „Биг Брадър мост уонтед“ се опита да преметне съквартирантите си.

Той бързо взе багажа си и се намести в обособената спалня, в която спяха Енджи и Мара Отварачката. Там към този момент се бяха настанили Зорница Линдарева и, само че той ги изгони, с оправданието, че има контракт, съгласно който му се полагала независимата стая.

Двете дами затътриха багажите си към общата спалня, само че в същото време Биг Брадър заяви на всички, че Господин /както му е същинското име/ няма никакви предварителни сделки и е с идентични права като останалите. И извика ямболията да му прочете една лекция за кавалерството и честността.

Динко излезе като ударен с влажен парцал и внезапно се трансформира в примерен съквартирант. Върна двете дами в „терариума“, само че пък съобщи, че ще спи самичък на легло и не желае никой при себе си. Причината била, че спял гол. Той изгони дори  Дебора, която изиска да легне при него. Ами постави си едни слипове, посъветва го тя.

Но макар мераците да легне с него, той я прати в друго легло. По тази причина Константин остана без място и се наложи да нощува в кралската спалня на Луна напълно по приятелски.

Людмила Захажаева също се прехласна по мачото. Какво тяло, какви форми, същински мъж, богатир, похвали го тя. Динко се размекна и стартира да прави стойки пред дамата, която може да му бъде майка. Тичат ли дамите след теб, попита лукаво рускинята.

Тичат, но аз толкоз бизнеси имам да въртя. България имам да избавям и нямам време за дами, въздъхна театрално  ловецът на бежанци и премълча, че последното му гадже избяга от него насинено от пердах.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР