Ловеч. Гражданите на няколко града в Ловешка област изказаха огромното

...
Ловеч. Гражданите на няколко града в Ловешка област изказаха огромното
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Момчил Неков, БСП: Гражданите в Ловешка област са отчаяни, че държавата ги оставя с 200 лева на месец

Ловеч. Гражданите на няколко града в Ловешка област изрекоха голямото си оскърбление и обезсърчение от мизерията, до която настоящето ръководство на ГЕРБ ги докара. „ Доходите са оскъдни. Системата генерира капитал в столицата, само че останалата част от страната е забравена и изостава с непоправими темпове “. Това споделиха хората по време на срещите в Априлци, Угърчин и Лесидрен пред претендента за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България “ Момчил Неков, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия .
„ ГЕРБ накараха българина да приема Евросъюза за касичка с пари, до които достъп имат единствено определени лица. Това не е Европа. Това е резултат от кражбите и злоупотребите на властта. Къщи за посетители, пътища, орехови насаждения, направени единствено за приемане на субсидия- това разрешиха ГЕРБ. Не е инцидентно, че върху България към момента има мониторинг. И скоро той няма да падне, тъй като цяла Европа научи защо употребяват парите на европейските данъкоплатци доближените на ГЕРБ “. Така Момчил Неков разяснява последните разкрития към злоупотребите в страната по време на срещите в област Ловеч. „ Гражданите в Ловешка област са обезверени, че страната ги оставя с 200 лв. на месец “, заключи той.
В диалозите участваха земеделци, пчелари и националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ от района Милко Недялков.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР