Лоурънс Барили се изправи пред съда в Глазгоу по обвинение

...
Лоурънс Барили се изправи пред съда в Глазгоу по обвинение
Коментари Харесай

Съдят мъж страдащ от сексомния - изнасилва без да помни

Лоурънс Барили се изправи пред съда в Глазгоу по обвиняване в многочислени изнасилвания на любовницата си. 35-годишната жена твърди, че Лоурънс стотици пъти я е изнасилвал през нощите и нищо не помни на сутринта. Престъпленията му са продължавали от септември 2011 година до октомври 2012 година, оповестява Daily Mail.
"Събудих се, тъй като той правеше секс с с мен. Действително не знаех какво да си мисля. Първоначално счетох, че е решил да си съживим връзките ", споделя жертвата на закононарушението. 35-годишният Лоурънс Барили не отхвърля обстоятелството на изнасилванията, само че твърди, че ги е правил под въздействието на често психологично заболяване - сексомния. Това разстройство е вариация на лунатизма и хората които страдат от него вършат секс по време на сън. Бившата държанка на Лоурънс признава, че мъжът я е предупреждавал за своята специфичност.

Но без значение от това дамата не била подготвена за изнасилванията, които "се случили към 200 пъти ". Към обвиняването за обезчестяване се е включила и предходната държанка на Лоурънс Барили, с която мъжът се е срещал от 2008 до 2010 година Съдебното дело продължава.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР