Лотар Матеус може и никога да не е печелил Шампионската

...
Лотар Матеус може и никога да не е печелил Шампионската
Коментари Харесай

Лотар Матеус посочи своите фаворити за Шампионската лига

Лотар Матеус може и в никакъв случай да не е печелил Шампионската лига в кариерата си на футболист, само че през годините е имал опция да мери сили с най-хубавите в света и даже на два пъти да стига до финалното ходило, само че да се помирява със сребърните медали. И въпреки всичко носителят на „ Златната топка “ от 1990 година по традиция е един от най-интересните анализатори в актуалния футбол. The Sun се среща с него, с цел да го разпита за прогнозата му през актуалната акция в „ шампионата на богатите “.

„ За мен любимците в Шампионската лига са Челси, Ливърпул, Манчестър Сити и Байерн Мюнхен. Барселона има своите проблеми, а Атлетико Мадрид продължава да е рисков тим, само че явно не са от равнището на Ливърпул или Ман Сити “, сподели Матеус.

Германецът подцени опцията купата да се завърне за следващ път в ръцете на Реал Мадрид, макар че Карло Анчелоти неведнъж е доказвал по какъв начин се печели трофеят. ПСЖ също е отвън сметките на легендата, а Манчестър Юнайтед въобще не влиза в сметките, без значение от наличието на Кристияно Роналдо в тима.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР