Лошото време в Турция засегна българските отбори, които водят зимна

...
Лошото време в Турция засегна българските отбори, които водят зимна
Коментари Харесай

Сняг шокира българските футболисти в Турция

Лошото време в Турция засегна българските тимове, които водят зимна подготовка там.
Кошмарното време в Истанбул блокира Марица Пловдив на автомагистралата, на единствено 20 километра от турския мегаполис, като се наложи поради огромния снеговалеж пловдивчани да спят в рейса си, а по програмата още през вчерашния ден трябваше да дойдат в турския курорт Лара.

Стотици полети бяха анулирани и не престават да бъдат анулирани в посока Истанбул и от летището в Истанбул.

Тази заран Левски, ЦСКА и Лудогорец се разсъниха на прошарен от сняг Белек, нещо което се случва доста рядко. Този снеговалеж може да се окаже, че ще промени проектите на много от отборите, които през днешния ден имат контроли в Белек. Там играят “червените”, Славия и Берое.

“Сините”, които имат почивен ден, надали ще могат да си употребяват терена за подготовка на контузените. Лудогорец, Хебър Пазарджик и Арда също се готвят в този регион и може да имат проблеми със заниманията си. Защото терените няма да бъдат почистени.

Както е известно, по традиция отборите от България се готвят зимата в Анталия и Алания, защото времето е по-топло и терените са по-добри, само че тази година снегът доближи и до южната част на Турция.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР