Лошото е, че ще се изхаби един пленарен ден за

...
Лошото е, че ще се изхаби един пленарен ден за
Коментари Харесай

Десислава Атанасова за вота на недоверие: Ще изхабим един пленарен ден за виковете на опозицията

Лошото е, че ще се изхаби един пленарен ден за виковете на опозицията.

Това разяснява в студиото на „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е... към профила от ГЕРБ във връзка вота на съмнение, който Българска социалистическа партия желае.

По думите Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия постоянно са дружно дали в ръководство, или в съпротива.

Относно желаните в Конституцията промени при отминалостта на приватизацията Атанасова разяснява, че в случай че Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила желае да покаже друг морал, както твърди, в този момент има мотив.

Според нея фактически тематиката не е нова, като тя потегля още от поръчката на ГЕРБ, че ще приготви смяна на Законодателния кодекс. А в партията са твърдо решени да се осветлят тези процеси.

„ Темата фактически участва през целия интервал на прехода, тъй като този интервал е мрачен “, посочи Атанасова.

Предложението е допълнението в Конституцията да обхване времето от 1992 година до 2017 година.

„ Разполагаме с 60 подписа на народни представители “, съобщи тя, като посочи, че е належащо гласоподаване от страна на Българска социалистическа партия, с цел да може предлагането да бъде признато „ по бързата писта “.

Атанасова съобщи, че се надява водачът на Българска социалистическа партия да не не помни за самодейността.

„ Тя е и един от приватизаторите в годините, които визираме ние. ’97 година тя оглавява две сдружения, едно от които е много забавно, обвързвано в придобиване на акции “, посочи Атанасова.

Според нея Нинова познава добре закона и се надява нейната експертиза да бъде потребна.

„ За цялото ни е общество е от основно значение да има изясненост, да се затвори една страница от прехода ни “, разяснява Атанасова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР