Лошият късмет за нападателя на френския Олимпик () сякаш няма

...
Лошият късмет за нападателя на френския Олимпик () сякаш няма
Коментари Харесай

Неприятностите за Муса Дембеле нямат край

Лошият шанс за нападателя на френския Олимпик () като че ли няма край. До момента има едвам един гол от началото на сезона, а в този момент счупи и ръката си на подготовка, заяви треньорът на отбора. Той няма да бъде разполагаем за мача тази вечер с от френското състезание.
" Все още не знаем какво тъкмо е ситуацията, какъв брой време ще отсъства. Но все още е отвън нашите проекти, съобщи Гарсия без да загатва възможна дата за завръщането на нападателя.

Бившият футболист на и Селтик се разписа едвам веднъж през тази акция, като това се случи на мача против на 29-и ноември, приключил 3:0. Миналия сезон му беше много по-успешен, откакто вкара 24 пъти, включително и дубъл във вратата на в Шампионската лига.

Миналата събота Лион удължи серията си от 13 мача без проваляне, откакто отнесе с 4:1. Също през днешния ден, който за момента държи лидерската позиции, играе като посетител на.

" Нашата цел е да увеличим серията си на 14 мача без проваляне. Но няма точки, които се печелят авансово. Миналата година Нант ни победиха на същия този стадион. Този мач с Канарчетата концентрира цялото ни внимание и ще създадем всичко, с цел да спечелим. И по този начин да увеличим тази чудесна поредност, съобщи метафизичен наставникът на Хлапетата пред публицисти преди.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР