Лошите новини в семейството на легендарния Диего Марадона нямат край.

...
Лошите новини в семейството на легендарния Диего Марадона нямат край.
Коментари Харесай

Синът на Марадона е в реанимация с COVID-19

Лошите вести в фамилията на именития Диего Марадона нямат край. След кончината на великия футболист, стана ясно, че неговият наследник - Диего Марадона-младши, сега е в реанимация с ковид, написа.
34-годишният мъж е бил признат в болница в Неапол на 14 ноември, откакто положението му се влошило, оповестяват медиите. Диего-младши се тествал при започване на месеца поради признаци на COVID-19, в това число висока температура и кашлица.
 Тъжен ден за футбола: Отиде си великият Диего Армандо Марадона Тъжен ден за футбола: Отиде си великият Диего Армандо Марадона
Поредната ужасяваща новина от футбола сполетя света. Една от най-големите икони и неоспорим феномен на играта Диего Армандо Марадона е по...
За гибелта на татко си той схванал в болничното заведение, откакто „ прочут жълт ефирен водещ го потърси по телефона, с цел да получи реакцията му ", споделя журналистът Танкреди Палмери.
Тъй като е в последна фаза на лекуването си, синът изявил предпочитание да участва на бдението на татко си в Буенос Айрес, оповестява " El Comodorense portal de noticias ".

Диего Армандо-младши е наследник на Дон Диего от извънбрачната му връзка с неаполитанката Кристина Синагра, с която се срещал, до момента в който играел за " Наполи ". Синът на аржентинеца потегля по стъпките на татко си и е футболист до през днешния ден. Той е някогашен младежки национал на Италия, а понастоящем носи екипа на „ Скуадра адзура “ по плажен футбол.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР