Лошите новини около семейство Гущерови нямат край. Хазяинът на Светлана

...
Лошите новини около семейство Гущерови нямат край. Хазяинът на Светлана
Коментари Харесай

Изхвърлиха Гущерови от квартирата

Лошите вести към семейство Гущерови нямат край. Хазяинът на Светлана и Християн ги е изгонил от жилището, който стопанисваха под аренда тъй като не са си плащали наема от няколко месеца. Многодетното семейство е било напъдено от квартирата, която до неотдавна обитаваше до столичния бул. „ България ”, научи „ Уикенд ” от техни съседи.

Бившата плеймейтка и половинката й към този момент не живеят в „ Манастирски ливади ”, а са наели къща в полите на Витоша, само че към момента не е ясно по какъв начин ще заплащат наема, тъй като нямат съвсем никакви доходи.

Гущерова побърза да се похвали, че още веднъж живеят в къща. Семейството се е пренесло в парцела преди броени дни, като и двамата с мъжа й Християн разгласиха в обществените мрежи фотоси от парцела, който не е техен, а им е предан чартърен. Бившата плеймейтка даде опция на почитателите си да й задават въпроси, а те я попитаха дали е в нов дом. Блондинката на писа с огромни букви „ ДА ”.

Семейството се е изнесло от тристайния си апартамент, който обитаваше до преди броени дни и където беше чартърен. Там в три стаи се блъскаха четири деца и трима възрастни, тъй като с семейството живее и майката на Светлана – Кунка. Възрастната жена й оказва помощ за децата, с цел да може дъщеря й да извършва съпружеските си отговорности в леглото, както самата плеймейтка съобщи, че е признателна на майка си, че с помощта на нея може да прави всеки ден секс с мъжа си.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР