Лошите хора не са просто егоисти. Те не изпитват нито

...
Лошите хора не са просто егоисти. Те не изпитват нито
Коментари Харесай

6 предупредителни знака, че пред вас стои лош човек

Лошите хора не са просто егоисти. Те не изпитват нито виновност, нито могат да осъзнаят, когато предизвикват болежка на другите. Чуждото страдалчество им носи наслада и наслаждение. Понякога даже се зареждат от неприятностите на хората. Ако в живота ви има човек, който прави тези неща, той е не просто недобър, той е неприятен, не ви мисли положителното, нито може да бъде същински другар, по тази причина ви съветваме да се освободите от него допустимо най-бързо:

Отричане на обстоятелствата

Лошият човек или се прави, че не помни, или умишлено (или несъзнателно) подменя истината. Лошите хора не си служат с обстоятелства, а с реплика на обстоятелства. Могат да бъдат толкоз безапелационни, че да ви накарат да се усъмните в личните си думи и дейности. Това се назовава манипулиране. Лошите хора са изкусни манипулатори и могат да ви накарат да повярвате във всичко.

Постоянни неистини

Лошите хора си служат с неистини, когато им е комфортно. Чрез неистини реализират това, което желаят. Чрез неистини ви карат да се чувствате отговорни. Чрез неистини печелят съчувствието ви. По-лошото е, че в множеството случаи лъжата е осъзната и носи на неприятните хора задоволство.

На черното бяло

Отричането на действителността е отличителна линия на неприятните хора. Независимо какъв брой явна е една истина, те постоянно имат своя, която е противоположното на общоприетото. Дали поради персонално наслаждение, дали с цел да провокират спор, неприятните хора ще намерят метод да опровергаят и най-железния мотив и да кажат на черното бяло.

Чувства по сметка

Лошите хора мислят на първо място за себе си. Те нямат другари, тъй като самите те не могат да бъдат такива. Имат край себе си хора, които са надълбоко заблудени от този фалш и двуличие. Лошите хора имитират другарство единствено с тези, от които могат да извлекат някаква полза.

Злоба, злоба и ненавист към непознатите триумфи

По-добре не споделяйте триумфите си с неприятен човек. Той ще изпита само злоба, ненавист и завист. Независимо какъв брой сполучлив е той самият, неприятният човек е изцяло некадърен да се зарадва на непознатото благополучие. Много повече го тревожи непознатото благополучие, в сравнение с даже своето лично.

Липса на емпатия

Лошите хора не са способни да съчувстват, да бъдат съпричастни, да се слагат на мястото на другия. Лошите хора не изпитват възприятие на виновност и разкайване. Независимо какъв брой са ви обидили или наранили, не очаквайте опрощение или разкайване.

Ако разпознавате някого в обкръжението си, в действителност ли още мислите, че има смисъл да е част от живота ви?

Предава: obekti.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР