Лошите емоции причиняват заболяване Сърдечно-съдови заболявания Сърцето страда от недостиг

...
Лошите емоции причиняват заболяване Сърдечно-съдови заболявания Сърцето страда от недостиг
Коментари Харесай

Тези Лоши Мисли Причиняват Пагубни Заболявания! Вижте Какви И Се Предпазете!

Лошите страсти предизвикват заболяване

Сърдечно-съдови болести

Сърцето страда от дефицит на обич и топлота. Онези, които не имат вяра в любовта или са си забранили да покажат топли усеща към други хора, рано или късно стават жертва на сърдечно-съдовите болести.

Артрит

От артрит страдат хора, които не могат да кажат „ не “, не умеят да пазят личните си ползи. Те постоянно упрекват другите за своите неуспехи и „ неприятен живот “.

Хипертония

Хипертонията се появява в резултат на тежък труд без отмора. За да е благополучен и с цел да се усеща пълностоен, човек би трябвало да се труди, само че и да си почива. Ненапразно в Библията написа: „ 6 дни работи, на 7-ия си почини “.

Бъбречни болести

Проблемите с бъбреците се дължат на неуспехите и разочарованието от живота. Страдащите непрекъснато си мислят, че някой ги мами, а това води до избрани химически процеси в организма и разнообразни болести, свързани с бъбреците.

Астма

От астма страдат тези, които не желаят и не умеят да водят независим живот. Те желаят непрекъснато някой да се грижи за тях.

Стомашни проблеми като язва и запек

Те са в резултат на неточности, позволени в предишното, от които човек не може да се отдалечи. Натрупаните отрицателни усеща и прекарвания „ удрят “ стомаха. Решението – да пуснем всичко негативно да си тръгне от живота ни и да създадем място за нови и позитивни страсти.

Изгаряния

Изгарянията са знак за настъпателност.

Проблеми със зрението

Хората, които имат проблеми със зрението, не желаят да възприемат света подобен, какъвто е. Те непрекъснато пренебрегват нещо, а просто би трябвало да се изправят самоуверено против страховете си и да ги преодолеят.

Затлъстяването

Затлъстяването приказва за вътрешна пустош, горест. Душевните рани обаче няма по какъв начин да бъдат излекувани с храна.

Проблеми със зъбите

Такива проблеми имат тези, които не умеят да взимат решения сами, тъй като се опасяват от следствията. Тази вътрешна нерешителност унищожава зъбите!

Проблеми с гръбнака

Проблеми с гръбнака имат хора, които са прекомерно взискателни към себе си. Научете се да цените себе си, няма потребност от непотребен стрес!

Безсъние

Безсънието свидетелства за бягство от живота и отвращение човек да признае за своите тъмни страни. Научете се да вършиме верни заключения и не се тормозете без причина. Много постоянно всички проблеми са единствено и само в нашите глави./prekrasna.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР