Лоши момчета определено е един от екшъните, които можем да

...
Лоши момчета определено е един от екшъните, които можем да
Коментари Харесай

Ще има ли четвърти филм за Лоши момчета

" Лоши момчета " несъмнено е един от екшъните, които можем да гледаме доста пъти, без да ни омръзва, тъй като си е нещо като класика.

Успяха ли " Лоши момчета вечно " да се завърнат уместно

Дали 17 години пауза си заслужаваха

И въпреки първите два кино лентата да се оказаха много сполучливи, третият излезе цели 17 години след втория. И така  " Лоши момчета вечно " се появи по кината при започване на 2020 година и съумя да завоюва над 400 милиона $ от бокс офиса. Точно преди пандемията да промени всичко.

И в случай че откъм доходи се оказа положително попадение, то не можем със същата убеденост да кажем, че това важи и за качеството на историята и сюжета. Самият завършек на кино лентата загатна, че може да има най-малко още един, само че две години по този начин и нищо не се случи.

Е, това към този момент се промени, тъй като от профилите на Уил Смит и Мартин Лорънс в Instagram разбираме, че четвърти филм въпреки всичко ще има. Двамата не разкриват никакви детайлности към него. Така че остава да се чудим и по кое време да го чакаме по кината, и защо тъкмо ще става дума в него.

Колко са взели Уил Смит и Мартин Лорънс за " Лоши момчета вечно "

Разликата сред възнагражденията им е сензитивна

Очакванията са обаче и двамата да се завърнат в функциите си на Майк Лаури и Маркъс Бърнет, тъй като въпреки всичко те са в основата на франчайза.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР