Лошата новина за , която бе известна от дни насам,

...
Лошата новина за , която бе известна от дни насам,
Коментари Харесай

Официално: Мъките на Берое започнаха - ТЕЦ-ът обяви продажба

Лошата вест за , която бе известна от дни насам, публично е реалност! Топлоелектрическа централа " Марица Изток 2 " ЕАД разгласи продажбата на 100% от акциите на клуба от Стара Загора.
Причината за това е политиката на държавното управление за усъвършенстване на разноските на държавните енергийни сдружения, като заралии ще би трябвало да се финансират по различен метод - към момента не е известно кой ще закупи акциите им.
Съобщението бе оповестено на формалния уебсайт на старозагорския клуб. Публикуваме написаното без редакторска интервенция:
" В сходство с политиката на държавното управление за усъвършенстване на разноските на държавните енергийни сдружения, Топлоелектрическа централа „ Марица Изток 2 “ ЕАД афишира за продажба 100% от акциите на „ Професионален футболен клуб Берое – Стара Загора “ ЕАД. В момента централата е притежател на футболния клуб. Това е несвойствена за нея активност, изключително в подтекста на дълбоката рецесия с енергийните цени, която постанова нужда от по-ефективно ръководство на фирмите в системата.
Бъдещите вложители във футболния клуб ще бъдат класирани съгласно най-високата цена, препоръчана от тях. Заинтересованите лица могат да декларират интерес на имейл: [email protected] и [email protected] в период до 9 януари 2022 г ".
Малко преди формалното удостоверение от клуба .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР