Лошата енергия може да съсипе живота на всеки. Да не

...
Лошата енергия може да съсипе живота на всеки. Да не
Коментари Харесай

Този ритуал с вода гони черната магия и пречиства дома ви

Лошата сила може да съсипе живота на всеки. Да не приказваме какъв брой рискова е и магията, най-много в случай че тя е така наречен „ черна “. Но какво можем да създадем, с цел да предпазим себе си, околните и дома ни от това отрицателната сила и магия?

Оказа се, че това може да се случи посредством необикновен пречистващ обред. За него ще ни би трябвало главно вода.

Астролозите са безапелационни, че животворната течност е неповторим и даже вълшебен признак, в който в миналото се е родил животът, подобен, какъвто го познаваме.

Дори учените признават обстоятелството, че водата е в положение да получава и предава друга информация, лекува някои пострадвания и не на последно място има позитивен резултат върху хората.

За осъществяване на ритуала, препоръчан от астролозите, е нужен впечатляващ стъклен съд. В него се сипва естествена вода (може и минерална), след което този съд (чаша, кана или даже може да ваза) се слага на перваза на прозореца по подобен метод, че слънчева светлина или лунна светлина да падне върху водата, в случай че церемонията се прави през нощта.

Съдът с вода би трябвало да остане на перваза на прозореца за няколко часа.

След това би трябвало да се реалокира на разнообразни места из помещението, което желаете да изчистите от негативните сили.

В същото време самите вие би трябвало да застанете над съда, да сключите ръцете си в молитва и да произнесете думи, в който би трябвало да поискате да почистите силата в къщата си, да укрепите здравето на всички които живеят там и да им осигурите добър сън и благоденствие в живота.

След това се взема клонка или метла, потапяте я във водата и по-късно поръсвате във всеки ъгъл в дома си. Церемонията се повтаря във всички стаи на къщата.

След ритуала водата може или да се излее в канализацията, или да се употребява за взимане на душ (може и единствено да измиете ръцете или лицето си с нея).

Вторият вид също ще помогне да се отмие цялата негативна сила.

Можете да повтаряте този ритуал всеки месец. Ще бъде изключително добре, в случай че можете да го редувате – един път денем, а другия път през нощ, написа jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР