Лоша новина за феновете на Ливърпул - тимът ще бъде

...
Лоша новина за феновете на Ливърпул - тимът ще бъде
Коментари Харесай

Ливърпул без Салах и Фирмино срещу Барселона

Лоша вест за почитателите на " Ливърпул " - отборът ще бъде без Мохамед Салах и Роберто Фирмино в реванша от полуфиналите на Шампионската лига против " Барселона " във вторник на " Анфийлд ".

При това състояние ще бъде същинско знамение, в случай че " алените " отидат на край поради резултата от първата среща - 3:0 за Барса.

Фирмино страда от мускулна контузия - мъчи го от известно време. Салах получи удар в главата при конфликт с вратаря на " Нюкасъл " в предпоследния кръг от Висшата лига. Оказа се, че египтянинът има разтърсване на мозъка и е получил възбрана да излезе на терена, даже да желае и да се усеща подготвен.

" Двама от най-хубавите нападатели в света няма да са на линия за мача на следващия ден, а ние би трябвало да вкараме четири гола, съобщи треньорът на " Ливърпул " Юрген Клоп на конференция. - Никак няма да ни е елементарно, само че би трябвало да се опитаме за 90 минути да приключим уместно в Шампионската лига. Такъв е проектът. Ако успеем - прелестно. Ако не - дано да е по хубав метод. "

" Салах се усеща добре, само че не мога да го употребявам от здравна позиция, продължи германецът. - Той упорства да играе, само че това няма по какъв начин да стане. Получил е разтърсване и има възбрана. "

" Ливърпул " към момента води борби на два фронта. В неделя приема " Уулвърхемптън " във Висшата лига в последния кръг, само че разчита и на помощ " извън ", с цел да детронира " Манчестър Сити ". Тази вечер " жителите " одобряват " Лестър " и при триумф ще си върнат първото място с точка повече.

При всички положения всичко ще се реши в неделя, когато " Ливърпул " приема " Уулвърхемптън ", а " Сити " гостува на " Брайтън ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР