Лоша компания едва не превърнала Иво Аръков в престъпен гангстер.

...
Лоша компания едва не превърнала Иво Аръков в престъпен гангстер.
Коментари Харесай

Иво Аръков бил гангстер и в живота: Бях бандит като малък

Лоша компания едвам не трансформирала Иво Аръков в незаконен разбойник. А ктьорът, който в последно време нашумя с ролята на си на съветски мафиот в турски сериал с Къванч Татлату, признава, че като момче много се е забърквал в неприятности, научи HotArena .

Партньорът на Радост Драганова в „ Мармалад ” споделя, че има сериозен опит в екшъните. Едва на 13 години той попада в тайфа, когато фамилията му се мести в Ростов на Дон.

Баща му получава предопределение в Русия и околните му отпътуват с него. Иво бързо научава езика и си намира много другари.

„ С тях правех доста глупости–запознах се с това, което виждаме по малкия екран всеки ден във филмите ”, споделя Иво.

Като част от гангстерската група той постоянно водел войни с враговете и постоянно взел участие в преследвания с коли, които включвали вадене на ножове и револвери.

„ И аз съм гонил, и мен са ме гонили, но в никакъв случай не са ме хващали, " споделя Иво, пишат от „ България през днешния ден ”.

След две години фамилията се връща в България, само че още при първия опит да придвижи екшъна на родна земя Аръков е заловен от полицията. Властите показали отзивчивост към младежа, защото ставало въпрос за дребна кражба, само че споделили на родителите му.

„ Като научиха, нашите ми теглиха един пердах и по този начин завършиха нещата ”, спомня си Аръков.

Завръщането в родния Белослав било съдбоносно за младежа. Там се среща с момчета, които посещават детско-юношеския спектакъл „ Златното ключе ” и сцената го увлича.

Днес артистът има куп сполучливи функции, изяви в България и чужбина, партнирал си е със звезди като Вини Джоунс, Том Сайзмор и Къванч Татлату. Дори взе участие в постановката на Едуард Олби „ Козата, или коя е Силвия ”, като самия създател е удивен от родната звезда.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР