Лош знак е, че Доган иска да си запази Росенец.

...
Лош знак е, че Доган иска да си запази Росенец.
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Лош знак е, че Доган иска да запази Росенец. Това е завръщане на наглостта

Лош знак е, че Доган желае да си резервира Росенец. Това е вест от през днешния ден. Това е завръщане на наглостта, което бе затихнало по време на митинга. И през днешния ден той отново желае плажа да е частен. Наглостта да обикаляш с хеликоптер също е знак. Това съобщи експертът по реклама Мартин Димитров.
Инфлуенсърите изместиха престижите. Това даде опция Борисов да натрапва мнението си без опозиция. Борисов е затворил фантазията на нацията за нещо друго от неговата, сподели още той в ”Честно казано с Люба Кулезич” по

Протестите демонстрираха пробуждане на сериозна обществена група. Част от хората се върнаха и това е добър резултат. Следващото ще го забележим на изборите. В дегитализираното време на митинги вървят по-малко хора.По-лесно е да си останеш у вас и пишеш, че без кръв няма да стане тази работа., сподели още той.

Не имам вяра на социологията в България, те не са справедливи. Има три аргументи за това, че Борисов не подаде оставка. Първо - имаме превзета страна. Има мощна консолидация на трите управляващи в мафиотско статукво. Трудно се събаря тоталитарна власт. Втората причина - разцепление митинг. Някои хора взеха решение, че персоналната им изява е по-важна от задачата. И че задачата оправдава безпринципни обединявания. Искам да ме съставляват в Народното събрание хора, които са оптимално отдалечени от питекантроп. Третата причина - европейските съдружници в своята брюкселска уяденост демонстрираха, че не им пука за демокрацията в Европейски Съюз и сътвориха евроскептицизъм в огромна част от популацията. Показаха, че те не могат да се преборят с тоталитарни режими, уточни журналистката Татяна Кристи.

Във всяко общество има популисти. Не мога да оправдая с байтошовизма в България. Проблемът е затормозения преход и че 12 години имаме имитация на байтошовизъм в тялото на Борисов. Той копира необразования метод на държание, продължи Димитров.

Не мога да преценява дали е в режим на оцеляване или нахлуване. Борисов укрепи позициите си. Той се е отървал от страховете да види кръв. Той непрекъснато внушава безалтернативност. Привличането на човек от семйството на Живков да приказва на Нова година е продължение на тази безалтернативност, сподели още Димитров.

Нормално е в групата на митингите да има разнородни ползи. Не ме тревожи, че не бяха толкоз единни. Но бе преместен фокуса. Озадачи ме бързата организация на Отровното трио след Росенец. Оттам потегли митингът. Имаше първичен заряд. Но това не би трябвало да ни отчайва. Няма по какъв начин да победим лице 11 години на власт и лице на задкулисието, сподели още той.

При нас има доста ентуасиазъм, а при Борисов и клика има доста опит, сподели той и даде образец с Харалан Александров.

Коментираха и възможното кандидатиране на Борисов за президент: Има догадка, че Борисов ще се кандидатира за президент. Не знам дали има мощ за това. Той има тежки упоритости да остане в историята. При него всичко е материално - кюлчета, строителство, църкви. Това е човек, който не може да се показа отвън властта, счита Димитров.

Намирам поръчката на Борисов за президентския пост за смехотворна. Мисля, че след изборите през март Борисов ще е политически мъртвец. Това не е реалистично. Борисов не знае британски. Каква представителна власт ще има, като изключим другите неща, безапелационна бе журналистката. Може би желаят да трансфорат Борисов в почетен ръководител на ГЕРБ, какъвто е Доган за Движение за права и свободи. Но би трябвало да схванат, че чашата на търпението на българина преля. Борисов няма бъдеще. Искат да запазят ГЕРБ с човешко лице, само че ГЕРБ неможе да има човешко лице, безапелационна бе тя.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР