ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — За втори път от пет години

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — За втори път от пет години
Коментари Харесай

Обвинения срещу предполагаеми привърженици на превъзходството на бялата раса са повдигнати от калифорнийски съдия за втори път

ЛОС АНДЖЕЛИС (АП) — За повторно от пет години федерални обвинявания против хипотетични членове на насилствена група последователи на превъзходството на бялата раса, упрекнати в подбудителство към принуждение на политически манифестации в Калифорния бяха отхвърлени от федерален арбитър, който откри, че са преследвани селективно.

Федералните прокурори споделиха, че членовете на придвижването Rise Above са заговорничели за протести, като са употребявали интернет, с цел да координират пътуването до политически манифестации и да нападат стачкуващи в събирания в Хънтингтън Бийч, Бъркли и Сан Бернардино през 2018 година Групата също разгласява видеоклипове, с цел да отпразнува насилието и да набира членове.

Съединени американски щати. Окръжният арбитър Кормак Дж. Карни за първи път отхвърли обвиняванията против Робърт Рундо и Робърт Боман през юни 2019 година Двамата бяха упрекнати в скрит план за нарушение на Закона за битка с безредиците и вълнения.

В сряда Карни още веднъж даде на молбата на обвинените за отменяне, съгласявайки се, че Рун...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР