ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — За втора поредна седмица биографичният филм

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — За втора поредна седмица биографичният филм
Коментари Харесай

„Една любов“ получава повече любов в боксофиса, заемайки място номер 1 за втора поредна седмица

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — За втора поредна седмица биографичният филм „ Боб Марли: Една обич “ продължава да надвишава упования, като заемаше първо място в боксофиса, надминавайки два дебютни кино лентата и „ Madame Web “ на Sony, който към момента не е толкоз добър.

Филмът Paramount с присъединяване на Кингсли Бен-Адир завоюва 13,5 милиона $ по време на втора седмица от освобождението. Проектът, който беше продуциран за към 70 милиона $, към този момент надвиши тази марка, като завоюва близо 72 милиона $ в Северна Америка.

Това е впечатляващо достижение за режисирания от Рейналдо Маркъс Грийн музикален биографичен филм на Марли, който се концентрира върху Историята на растафарианската легенда по време на основаването на албума му „ Exodus “ от 1977 година, до момента в който води до въздействащия му концерт в родната му Ямайка.

„ Някои от най-големите му шлагери излязоха преди съвсем 50 години, само че музиката му към момента отеква в този филм “, сподели Пол Дергарабедиан, старши медиен анализатор за компанията за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР