ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Средната дългосрочна ипотечна лихва в САЩ

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Средната дългосрочна ипотечна лихва в САЩ
Коментари Харесай

Средната дългосрочна ипотечна лихва в САЩ се доближава до 7%, повишавайки се до най-високото си ниво от началото на март

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Средната дълготрайна ипотечна рента в Съединени американски щати се увеличи до най-високото си равнище от пет седмици, a крах за бъдещите купувачи на жилища по време на обичайно най-натоварения интервал от годината за продажби на жилища.

Средният лихвен % по 30-годишна ипотека се увеличи до 6,88% от 6,82% предходната седмица, сподели купувачът на ипотека Фреди Мак в четвъртък. Преди година процентът беше приблизително 6,27%.

Когато ипотечните лихви се повишат, те могат да прибавят стотици долари на месец в разноски за кредитополучателите, ограничавайки сумата, която могат да си разрешат в миг, когато жилищният пазар в Съединени американски щати остава лимитирани от относително дребното жилища за продажба и покачващите се цени на жилищата.

Лихвите се повишават най-вече през последните седмици, защото по-силните от предстоящото отчети за заетостта и инфлацията породиха подозрения измежду вложителите в облигации по отношение на това какъв брой скоро федералното Reserve ще се придвижи към намаление на своя референтен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР