ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Семейство от Калифорния съди служба на

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Семейство от Калифорния съди служба на
Коментари Харесай

Семейство от Калифорния съди службата на шерифа, след като заместник отвлече момиче, уби майка й, баба и дядо

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Семейство от Калифорния съди работа на шерифа във Вирджиния, която нае заместител, който полово изнудва и отвлича 15-годишна годишно момиче с оръжие, умъртви майка си и баба си и дядо си и подпали дома им.

28-годишният Остин Лий Едуардс се самоуби по време на престрелка с органите на реда на 25 ноември, часове след принуждение в Ривърсайд, град на към 50 благи (80 километра) югоизточно от центъра на Лос Анджелис. Тийнейджърът беше избавен.

Едуардс беше нает като заместник-шериф на окръг Вашингтон във Вирджиния единствено девет дни преди убийствата, макар че правосъдна заповед от 2016 година му не разрешава да купува, има и транспортира огнестрелно оръжие. Съдебната заповед произтича от психиатрично задържане, откакто Едуардс се наряза и заплаши да убие татко си.

Лелята на момичето, Мишел Бландин, и малолетната й сестра заведоха делото в четвъртък във федералния съд в Централния окръг на Калифорния против шерифската работа на окръг Вашингтон и имението на Едуардс. В делото се споделя, че отделът е показал немарливост при наемането на Едуардс и търси обезщетение посредством правосъден развой. Службата на шерифа не отговори неотложно на искане за коментар.

Властите споделиха, че Едуардс е театралничил онлайн като 17-годишно момче, до момента в който поддържа връзка с младежа, форма на машинация, известна като „ catfishing, ” и я помоли да изпрати свои голи фотоси.

Момичето спря да дава отговор на известията му, което накара Едуардс да пътува из страната до дома й в Калифорния. В делото се твърди, че той е посочил значката си на правоохранителните органи и служебното си оръжие на Марк Винек и Шарън Винек, баба и дядо на момичето, и е споделил, че е детектив и би трябвало да разпита фамилията.

В делото се споделя, че Едуардс е разрязал гърлото на майката на тийнейджърката, Брук Винек, и се опита да задуши баба си и дядо си, като ги завърза с торби над главите им. Поне един от тях към момента се движеше, когато подпали дома им, се споделя в делото.

Бландин сподели, че убийствата „ унищожиха фамилията ни. “

„ Завеждам това дело тъй като фамилията ми желае да знае по какъв начин Едуардс е бил нает като заместник-шериф и му е даден револвер, когато съдилищата категорично разпоредиха, че той не може да има огнестрелно оръжие “, сподели Бландин в изказване. „ Той употребява позицията си на шериф, с цел да получи достъп до дома на родителите ми, където умъртви тях и сестра ми. Искам офисът на шерифа на окръг Вашингтон да бъде измамен под отговорност за това, че е дал значка и револвер на психологично некадърен човек. “

Едуардс беше нает от щатската полиция на Вирджиния през юли 2021 година и подаде оставка девет месеца по-късно. След това беше нает като заместител в окръг Вашингтон предходната година.

Убийствата — и връзката им с Вирджиния — подтикна губернатора на Вирджиния Глен Йънгкин да изиска от генералния контрольор на щата „ цялостно следствие “, което откри, че проверяващ бекграунд от щатската полиция не е съумял да ревизира вярната база данни, която би извадила заповедта за психологично здраве.

< p> Държавната полиция, която не е посочена като ответник по делото, от този момент е трансформирала процесите си на наемане на работа и политиките си за следствие и образование.

Говорител на държавната полиция не е дал отговор незабавно на искане за коментар в четвъртък.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР