ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Латрел Райтсел младши ще вземе решение

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Латрел Райтсел младши ще вземе решение
Коментари Харесай

Латрел Райтсел младши от Алабама ще вземе решение по време на игра срещу Северна Каролина в турнира на NCAA

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Латрел Райтсел младши ще вземе решение по време на игра за мача на шампионата NCAA на Алабама против Северна Каролина в четвъртък вечер.

Старшият гард продължава да бъде оценен за пострадване на главата, което е получил по време на първото полувреме на успеха със 72-61 над Гранд Каньон предходната неделя. Райтсел не беше на корта по време на 15-минутната подготовка, отворена за кореспонденти в сряда, до момента в който Crimson Tide (23-11) се подготвяха за своя полуфинален мач от West Regional.

„ Латрел се преоценява от медицински личен състав всеки ден и той е на процедура ден за ден в този момент. Не съм сигурен дали ще бъде разполагаем или не, ” сподели треньорът на Алабама Нейт Оутс след подготовка.

Райтсел получи удар с лакът в главата, до момента в който се опитваше да се отбрани при опит за 3 точки с по-малко от седем минути до края на първото полувреме. Той също беше ударен в главата по време на успеха на Алабама над Чарлстън в първия кръг и не тренира преди мача с Гранд Каньон.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР