ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Девин Букър вкара 37 точки, Брадли

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Девин Букър вкара 37 точки, Брадли
Коментари Харесай

Сънс се събират на 4-то място, за да победят Клипърс със 124-108, за да си поделят домакинския сет след безпроблемна загуба

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Девин Букър вкара 37 точки, Брадли Бийл добави 26 и Финикс Сънс се събраха в четвъртата четвърт, с цел да победят Лос Анджелис Клипърс със 124-108 в сряда вечерта.

Победата беше компенсация за Слънцата, откакто бяха засрамени в първата четвърт предходната вечер във Финикс. Тогава Клипърс поведоха с 35-4 и излязоха напред с 37 през втората четвърт, преди Сънс да се приближат единствено с цел да изгубят със 105-92.

Резултатът в сряда заключи Голдън Стейт и Лос Анджелис Лейкърс в играта- в шампионат. Слънцата са седми на Запад, с половин мач зад Ню Орлиънс за шестото и последно обезпечено място в плейофите.

Кевин Дюрант добави 24 точки и девет битки за Финикс. Слънцата избягаха 13 следващи мача, с цел да се повишат със 114-106, част от изблик 23-2 в края на играта. Клипърс изцяло изстинаха, гледайки по какъв начин ударите отскачат от ръба или се въртят и изчезват.

Боунс Хайланд означи най-високите в кариерата си 37 точки, правейки шест тройки, с цел да се причисли към дев...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР