Лорейн Кели остави феновете изумени, след като публикува видео, на

...
Лорейн Кели остави феновете изумени, след като публикува видео, на
Коментари Харесай

Лорейн Кели впечатлява феновете, докато се съблича и се бори с мразовитото време за плуване в студена вода

Лорейн Кели остави почитателите изумени, откакто разгласява видео, на което се съблече по бански преди да скочи в морето, с цел да разпространява издаването на нейният разказ „ Островният плувец “.

64-годишната звезда, която се трансформира в известно име на фона на нейното чат шоу Lorraine, което започва през 2001 година, разгласява видео, на което стои на плаж в Оркни, Шотландия.

С косата си, вързана на опашка, водещата имаше забележителна фигура в черен бански, до момента в който сподели на почитателите, че последният й разказ би трябвало да излезе идващия месец. Тогава се вижда по какъв начин Лорейн тича в замръзналата вода.

Говорейки с почитателите си, тя сподели: „ Здравейте. Току-що написах първия си разказ. Нарича се The Island Swimmer и се развива тук, в красивия Оркни [Шотландия]. Всичко е за обич и загуба, и взаимоотношения, примиряване с нещата и вашето минало. Наистина се надявам да ви хареса. Излиза през февруари. Кажете ми какво мислите... „ Но се споделя The Island Swimmer... Така че аз влизам... "

И надпи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР