Лоренцо на Софи Маринова е бил арестуван в столицата Маминият златен

...
Лоренцо на Софи Маринова е бил арестуван в столицата
Маминият златен
Коментари Харесай

Маминият златен на Софка загази: Арестуваха Лоренцо!

Лоренцо на Софи Маринова е бил задържан в столицата

Маминият златен наследник на ромската перла бил пипнат с прахообразно вещество.

Ченгетата от Пето районно в столицата спрели за инспекция 36-годишен водач. В колата били още двама младежи, измежду които и 21-годишния Лоренцо. У него служителите на реда разкрили мелничка и пликче с прахообразно вещество, евентуално кокаин.

Единственото чадо на Софи Маринова не за първи път гази закона. Докато майка му жъне триумфи на музикалната сцена и взе участие в разнообразни телевизионни надпревари, единствения наследник на певицата не стопира да се излага.

Преди година Лоренцо бе разгласен за общодържавно търсене. Причината бе, че на 21 септември в контролно-пропусквателния пункт на Русокастро бе арестуван джип с девет незаконни мигранти.

Тогава водачът на возилото, 24-годишния Иван С. от София сеа оправда, че колата му дал Лоренцо, като му заречен и финикийски знаци.Но пред проверяващите синът на Софка Маринова отрекъл да има нещо общо с този случай.

В Инстаграм Лоренцо отхвърли да е разгласен за общодържавно търсене, намирал се в дома си и въобще нямал нищо общо с прехвърлянето на незаконните мигранти. Но подозрението остана. А Софи Маринова скочи в отбрана на сина си.

Вероятно и това е повода да се анулира сватбата, която бе избрана да се случи в края на предишния месец. Софи подвигна годеж на сина си и бъдещата си снаха Мария, като женитба, само че до автограф не се стигна.

Певицата се оправда със гибелта на баща си, с който са били доста близки. Но евентуално пръст в това има и честите срещи на Лоренцо със закона, шушукат злите езици.

Източник: Хотнюз

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР