Лоренцо Мичели беше много доволен от победата над Румъния с

...
Лоренцо Мичели беше много доволен от победата над Румъния с
Коментари Харесай

Лоренцо Мичели: Нямам предпочитания за съперник, искам да играем добре

Лоренцо Мичели беше доста удовлетворен от успеха над Румъния с 3:2 на Европейското състезание по волейбол за дами, която ни обезпечи място на осминафиналите в конкуренцията. Заради втория гейм на противника не си гарантирахме второто място в групата, което заемаме сега. Затова би трябвало да излезем за победа против Швейцария през днешния ден или в най-лошия случай – да загубим с 2:3. Ако сме втори, най-вероятно противник на осминафинала ще е Словакия. А в случай че сме трети – Франция.


„ Знаехме, че втората част на групата и мачовете против Румъния и Швейцария ще бъдат доста сложни “, разяснява Мичели. „ Румънките демонстрираха положителни игри до момента. Ситуацията не беше лесна. Опитах да трансформира неща по време на мача. Отговорът на девойките, които влязоха от пейката, беше отличен. Победата не ни дава опция да сме сигурни за второто място в групата. Утре ни следва нова борба. Мисля, че в този момент би трябвало да се насладим на триумфа и незабавно да стартираме подготовка за идващия дуел против Швейцария “, продължи той.

„ Румъния имаше две състезателки, които изпълняваха отличен начален удар. Благодарение на този детайл те стопяваха преднината ни. Знаехме, че ще ни основат неприятности. Аз в този момент мисля единствено положително. Горд съм с моите състезателки. Борихме се до последната точка “, сподели още италианският експерт.

„ Сега желая единствено да победим Швейцария и не ме интересува против кой отбор ще играем на осминафиналите. Желанието ми е да отидем във Флоренция и да играем прекрасен волейбол. Целта ни е постоянно да се подобряваме. Ще забележим на следващия ден. Чака ни тежък мач “, приключи селекционерът на дамите, които играят с Швейцария довечера от 19:00 часа българско време. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР