Лоренцо Инсиние се сбогува емоционално с Наполи в неделя и

...
Лоренцо Инсиние се сбогува емоционално с Наполи в неделя и
Коментари Харесай

Лоренцо Инсиние се сбогува емоционално с Наполи

Лоренцо Инсиние се сбогува прочувствено с Наполи в неделя и получи великански трофей като самопризнание за дванадесетте си години в клуба. 30-годишният нападател изигра последния си домашен мач за отбора при успеха с 3:0 над Дженоа преди своето прекосяване в Торонто.

Инсиние имаше шанса да се сбогува с Наполи на стадион „ Диего Марадона “ с гол във вратата на Дженоа.

След мача Лоренцо Инсиние направи почетна обиколка на стадиона и беше извънредно прочувствен, до момента в който аплодираше почитателите и им благодари за поддръжката.

След това той получи голям трофей на терена от президента на Наполи Аурелио Де Лаурентис, който беше съвсем еквивалент на неговия растеж.

Преди началото на мача футболистите на двата тима отдадоха своята респект към Инсиние, който излезе на терена дружно с двамата си сина.

Италианецът е прекарал цялата си кариера в Наполи, като е играл за други клубове единствено чартърен.

Той завоюва два пъти Купата на Италия с Наполи.

След мача Инсиние изпрати известие до обичаните си тифози, като даде обещание да се събере още веднъж един ден с тях.

„ Искам да благодаря на всички почитатели, които бяха тук на стадиона, с цел да ме приветстват. Като неаполитанец това ми донесе толкоз доста наслада. Наполи е моят дом. Веднага щом съумея, ще се върна тук.

Няма да ви не помни. Имам толкоз доста обич към този град и тази фланелка, само че има моменти в живота, когато би трябвало да вземеш решение. Взехме го с клуба и за мен няма проблеми. Аз съм благополучен и всички в клуба са щастливи, най-важното е, че никой не съжалява.

Днес почитателите демонстрираха любовта си към мен и аз постоянно ще нося това със себе си. Искам да благодаря на всеки един треньор, с който съм работил в Наполи. Ще нося всички в сърцето си. Президентът и неговият наследник, целият клуб, тъй като това е моят дом от 10 години, а преди този момент също по този начин бяха част от младежкия тим на Наполи “, сподели още Лоренцо Инсиние.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР