Лорд Камерън, който също се отправя към Египет за преговори

...
Лорд Камерън, който също се отправя към Египет за преговори
Коментари Харесай

Дейвид Камерън прокарва плана си за прекратяване на огъня в Газа, докато се среща с лидери от Близкия изток

Лорд Камерън, който също се насочва към Египет за договаряния тази седмица, сподели, че Англия поддържа преустановяване на огъня – само че „ единствено в случай че е стабилно “ в дълготраен проект

Външният министър сподели, че без сигурността на Израел да бъде обезпечена посредством премахването на Хамас, не може да има дълготраен мир или решение за две страни.

Очаква се лорд Камерън да направи мотив на йорданските и египетските водачи, че позволяването на Хамас на власт в линията Газа ще бъде „ спънка “ за реализиране на политическо решение на рецесията.

Г-н Сунак неотдавна стартира да упорства за „ стабилно преустановяване на огъня “ в ход, който наподобява акцентира втвърдяващото отношение на Запада към воденето на войната от Тел Авив. Лорд Камерън предизвести през уикенда, че „ прекалено много цивилни са били убити “ в Газа.

А американският президент Джо Байдън предизвести, че Израел губи интернационална поддръжка заради своите „ безразборни бомбардировки “ – с съвсем 20 000 палестинци погубен в боевете, съгласно упр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР