Лорд Евгени Минчев разкри дали Ружа Игнатова е измамница или

...
Лорд Евгени Минчев разкри дали Ружа Игнатова е измамница или
Коментари Харесай

Евгени Минчев разказа пикантни подробности за Ружа Игнатова

Лорд Евгени Минчев разкри дали Ружа Игнатова е измамница или жертва. Това той направи в нова книга. Пиарът на криптокралицата споделя пикантни детайлности.

Ето какви разкрития за Игнатова направи Минчев в изявление за " Труд ":

- Лорд Минчев, близо 12 години сте работили с търсената през днешния ден криптокралица Ружа Игнатова, а тази седмица излиза книгата ви, отдадена на нея - „ Ружа Игнатова - измамница или жертва? “. Какъв човек беше Ружа?
- Жена-явление, жена-боец, жена-характер и произлизащите от всичко това качества. Тя беше емблематична и в случай че човек преодолее сегашния ѝ медиен облик, може да я одобри за международен бизнес модел.Освен упоменатото, тя беше красива посвоему, гостоприемна и точна във всички връзки. Погледната от безпристрастен ъгъл, тя е една доста сполучлива жена.

- Как се запознахте с нея? Какви са първите ви усещания от дамата, която през днешния ден търси целия свят...
- При мен за пиар съвещания и присъединяване в състезанието, който провеждам - Бизнесдама на годината, пристигна една леко пухкава, лъчезарна дама, в лицето на Ружа. Представи ми се като досегашен собственик на леярна в Германия, и че сега открива дребен фризьорски салон. Поиска да работим дружно, споделих, че ще помисля и след няколко дни се видяхме. Ружа беше жена, която знае какво желае, само че се нуждаеше от удостоверение на концепциите си, най-малко за тези, които ми е доверявала. Трябваше да преценява дали може да си разреши моите услуги, подходих деликатно, само че нещата стигнаха до договорка. В рамките на първичните си стремежи, Игнатова възнамеряваше да развие своя салон, както и да създаде козметика, която единомислещо взехме решение да носи нейното име. На френски Rouge значи алено, предложих линията да се споделя Rouja което фонетично стоеше доста добре. Така и не се стигна до това произвеждане, както всички видяхме, нейната кариера се разви изцяло друго.

- Вие въведохте Игнатова в обществото. Беше ли тя подготвена за своя дебют по това време?
- Ако питате дали съм се срамувал от нея, никога. Насърчавах я, обичах я такава, каквато беше, желаех най-хубавото за нея. В книгата описвам за въвеждането ѝ в лондонския хайлайф, по-точно на Имперския бал, в чийто комитет съм. Почетен патрон на този бал е внукът на крал Джорд Пети принц Майкъл ъв Кент. На един от тези балове настаних Ружа на масата на няколко принцеси, измежду които Олга Романова. Всъщност, бяха ни настанили там, само че госпожата закъсня повече от допустимото. Тя „ връхлетя “ с към 45 минути забавяне, когато почетният посетител към този момент изнасяше речта си. Тя мина като една богиня през залата и 350 души следиха прекосяването и сядането на масата. Всички очи питаха - Евгени, ти ли докара тази жена на бала... Разбира се, това са другари и хора, които познавам от години. Игнатова сложи /против всевъзможни правила/ преди малко закупената си чанта за към 2 500 паунда на масата и изгледа победоносно всички. Смятам, че тези очи там, не бяха виждали сходна обстановка.

- А в България? Вие вършиме някои от най-забележителните събития в София.
- Ружа е била мой посетител на Руския бал, който в оня миг се организира в Правец. Там и връчих първата номинация на Бизнесдама на годината - Дебют. Почетен посетител ми беше английския пиар експерт Лиз Бруър. Двете, без да се познават авансово, като че ли се бяха наговорили да бъдат с съвсем идентични облекла, най-малко на цвят. Спомням си, че тогава Ружа бе съпроводена от задгранична моделка с съвсем непристоен тип, в смисъл на кожени ботуши, чорапогащник на шарки, дантела и прочие. Смятам, че тогава и самата Ружа не беше наясно какво й се случва и в какви среди следва да влезе. По-късно, с времето, стилът ѝ се почисти и тя имаше някои превъзходни естетически попадения.

- През 2014 година я вършиме Бизнесдама на годината. Беше ли навременно и справедливо?
- Ще кажа, че Ружа заслужаваше всичките си награди и триумфи в оня интервал. Аз съм едноличен притежател на състезанието Бизнесдама на годината, само че се допитвам до предходни носителки на купата и някои медии, с цел да одобряват по-добре номинираните. За Ружа нямаше никакви несъгласия, направихме този избор за да се даде късмет на една жена с явно обещаващо бъдеще. Както виждате, тя надвиши надалеч тези упования.

- Пак Вие бяхте поканен да организирате откриването на къщата и яхтата й в Созопол...
- Частично бях в тази организация, защото тя изискваше доста снабдители, продуцентска работа, кетъринг, реализатори. Може да се каже, че аз отговарях за част от гостите, някои значими насоки за протичането на двете празненства и отразяването. Ружа към този момент беше отслабнала, блестеше на своята маса, към този момент беше майка и доста, доста щастлива. Партито на яхтата включваше Азис, Преслава, оркестър и аз, който доста внимавах всичко с Ружа да е както би трябвало, да не ѝ досаждат, да я прослушвам и да давам мнение за това по какъв начин вървят нещата.

- Беше ли великодушна Ружа?
- По отношение на благотворителността, а и по принцип - да. Тя участваше във всички благотворителни събития, на които я водих в Лондон и в София. Правеше това дискретно, само че очакваше да бъде оповестено в медиите след това. Фондацията ѝ OneCoin правеше щедрост, само че към този момент не помня в каква посока.

- Може ли да се каже, че сте бил освен пиар, а и изповедник в персонален смисъл на Ружа?
- Въпреки изобилието, брачен партньор и семейство, Ружа като че ли беше малко самотна, неуверена, в случай че кажа дръпната, отново няма да сгреша. Че бях неин изповедник за избрани неща, може да се смята за правилно. Вярвам, че първи разбрах за проектите ѝ да има дете, че то бе родено от сурогатна майка... Знаех авансово и името - Давина, което е едно в действителност доста автентично име. Доверявала ми е доста неща.

- Наскоро в Лондон дадохте пространствено изявление за вашата клиентка. Спомням си, че дълго отказвахте да говорите за нея...
- Според дългия контракт, който подписах с продуцентската компания зад този филм, нямам право да давам информация. Едно от основните ми условия обаче бе, че няма да кажа нито една неприятна дума за Ружа. Снимките минаха извънредно професионално, готовата продукция се чака през лятото или даже напролет. Екип ще бъде изпратен в София и за представянето на книгата ми за Игнатова, както и да допълним изявлението с нови неща за нея.

- Доколкото знам, в книгата разказвате, че тя е била - употребявате думата пухкава - или просто цялостна. Давахте ли й препоръки за хранене?
- Това е проблем за всяка жена, още повече по това време тя е била на към 30 години. В два дълги описа в книгата изяснявам какво съм я съветвал във връзка с храненето. Това са и част от препоръките за здравословно хранене, застъпени в идната ми за щемпел книга „ ЯЖ! “ Проблем е вечерното хранене, а дами със претовареност като нея намират разтуха точно в храната, изключително когато се върнат след сложен ден. Настоявах да се пие топла вода заран, което е прийом на Дънов, с който съм доста склонен.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР