Лорън Санчес показа стегнатото си телосложение, докато се наслаждаваше на

...
Лорън Санчес показа стегнатото си телосложение, докато се наслаждаваше на
Коментари Харесай

Късата тениска за 4500 долара на Лорън Санчес, за която всички говорят

Лорън Санчес сподели стегнатото си телосложение, до момента в който се наслаждаваше на предпразнично бягство в Сейнт Бартс с годеника си милиардер Джеф Безос.
 Макензи Скот и какъв брой е дарила някогашната брачна половинка на Джеф Безос за една година
Колко милиарда е дарила някогашната на Джеф Безос за една година

Макензи Скот продължава да съблюдава обещанието си

Бившата водеща на новините и създателят на Amazon бяха видяни да се разхождат ръка за ръка на френскоговорящия карибски остров преди броени дни, малко преди 54-ия й рожден ден на 19 декември.

Въпреки забележителния ѝ външен тип обаче, повода всички да приказват за Лорън Санчес не беше тялото ѝ, а късата изрязана тениска за колосалната сума от 4500 $ на Chanel, изобразяваща спортна кола от Formula 1 и логото на марката.

Тя съчета тениската от сбирката Cruise 2022/23 на френския луксозен бранд с къси къси панталони още веднъж на Chanel. Майката на три деца добави островния си външен тип с бяла кожена чанта Bottega Veneta Maxi Cabat отново на цена от 4500 $ и сандали в сребрист цвят.

59-годишният Безос също беше облечен повърхностно в кремава тениска, светлосини панталони, сандали Birkenstock и кръгли авиаторски слънчеви очила.

не пропусна да разгласява голям брой фотоси, които демонстрираха по какъв начин е прекарала рождения си ден на яхтата на Безос. Рожденичката бе облечена в алена полупрозрачна рокля и по всичко личеше, че откровено се е забавлявала в компанията на свои близки приятелки, всички от които облечени в алено също.
 Лорън Санчес и Джеф Безос пред Vogue - какво споделиха бъдещите младоженци
Иска ли Лорън Санчес да бъде госпожа Безос

Какви са проектите на двойката за бъдещето

Наскоро Лорън Санчес удостовери в изявление за Vogue, че " 100% " ще вземе фамилното име на бъдещия си брачен партньор, когато се оженят. " Очаквам с неспокойствие да бъда госпожа Безос ", сподели тя.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР