Лора Крумова усилено крие информацията, че договорът ѝ с Нова

...
Лора Крумова усилено крие информацията, че договорът ѝ с Нова
Коментари Харесай

Лора Крумова се връща в Би Ти Ви? Водещата уволнена от Нова, влиза с Антон Хекимян

Лора Крумова интензивно крие информацията, че договорът ѝ с Нова телевизия е бил преустановен. В момента някогашната водеща на „ Събуди се “ е по майчинство и се твърдеше, че напълно скоро тя ще се върне на екран в предаването, само че в действителност от управлението на медията трансформирали ненадейно проектите си и столът на Крумова изстинал.

Колеги на тв звездата издават, че тя била уволнена, а заместничката ѝ Мартина Ганчева, която дълго време беше лице на телевизия „ България он еър “, щяла да остане като титулярка в съботно-неделния блок. Крумова обаче била твърдо решена да не остава без работа и към този момент имала проект по какъв начин да прецака работодателите си от Нова. Преди дни русокоската бе засечена да вечеря в компанията на Антон Хекимян, Биляна Гавазова и други фрагменти от конкурентната Би Ти Ви, което значи, че евентуално напълно скоро журналистката ще се влее още веднъж в екипа им. Въпреки че се заричаше този път да отдели повече време на второто си отроче и да се възползва оптимално от майчинството, проектите ѝ се трансформирали в придвижване и Лора към този момент уточнявала детайлите към новото си професионално амплоа.

Запознати с интригата към тайното уволняване на водещата разкриват, че ръка да се върне назад в Би Ти Ви, ѝ подал тъкмо Хекимян, който преди време, когато тя реши да напуща, зае нейното място в тогавашното „ Тази събота “ и „ Тази неделя “. Крумова обаче нямала късмет още веднъж да пробие за същата позиция, защото Жени Марчева и Диана Любенова за момента били несменяеми, по тази причина се подготвяла за напълно нов план. Най-вероятно в Би Ти Ви русокоската щяла да придърпа и вярната си другарка и колежка Галя Щърбева, която сега е принудена да се подвизава като нормално кореспондентка, откакто общото им предаване „ Комбина “ стигна дъното по рейтинг и бе изритано от програмната скица на Нова.
Инфо: retro.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР