Лора Крумова е известна с това, че не обича да

...
Лора Крумова е известна с това, че не обича да
Коментари Харесай

Ето го порасналия син на Лора Крумова и Сотир

Лора Крумова е известна с това, че не обича да демонстрира фамилията си. Явор се  роди преди 9 години и към този момент е възпитаник. Посещава софийско школо, а от фотото, което Крумова пусна във фейсбук се вижда, че малчуганът е одрал кожата на мама, само че по манталитет напълно наподобява на баща си Сотир, който е преподавател по сърф. Явор яхнал сърфа още преди да се научи да приказва и от  сега се  увлича по спорта.



Отдавна се знае, че татко му е един от най-хубавите инструктори по водните спортове в България, притежател е на школо по сърф, намиращо  се в къмпинг Градина около Созопол и там край морето живее цяло лято на каравана. Край морския бряг прекарват летата си наследниците му Явор и Мина. А зимно време си изкарва хляба като преподавател по ски на курорта Боровец.

В продължени на 12 години Лора и Сотир живеят съвсем разграничени, само че единствено физически. Те се срещнаха през 2009, имат 2 деца. Но към момента не са минавали пред олтара.

Журналистката обаче бленувала за женитба. Преди време призна в ефир, че при една фамилна свада с щерка си – 3 годишната ядосана Мина й се сопнала, че татко й ще я махне, тъй като не му е брачна половинка. През смях водещата загатна на половинката си, че май е настанало време да станат законни съпрузи, както и, че концепцията да вдигнат женитба въобще не й е непозната.

 

 

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР