Лора и Ричард напуснаха Къщата на VIP Brother в сряда

...
Лора и Ричард напуснаха Къщата на VIP Brother в сряда
Коментари Харесай

Лора и Ричард напуснаха Къщата на VIP Brother

Лора и Ричард напуснаха Къщата на VIP Brother в сряда вечерта. Те се класираха надлежно на осмо и седма място в този сезон на VIP Brother. Лора показа, че ѝ е било доста тежко и се радва, че ще види околните си. Ричард се извини на фамилията си и благодари на хората, които са го подкрепили.

Вечерта беше най-емоционалната в шоуто. Съквартирантите имаха непредвидени посетители, които влязоха в Къщата, с цел да им вдъхнат кураж единствено на метри от огромния край.

Майката на Наско - Аделина Колева, показа със сина си, че всички близки се гордеят с него. Думите на Аделина разплакаха всички Съквартиранти. Силният Стефан беше разтърсен от дъщерите си, които му споделиха, че нищо от това, което се е споделило, не им въздейства. След тях в Къщата влезе Гала, която сподели на Стефан, че го обича и чака да се върне.

Лора беше идната, която се срещна с непосредствен. Това беше нейният другар, който ѝ сподели, че за него тя постоянно ще е победител. За Божана в Къщата влезе близкия неин другар Николай. Той заложи на обятия и целувки, а не на думите.

В Къщата още веднъж влезе Яна, само че този път тя беше с децата и това разплака Петко. Синът на Ваня влезе с цел да поддържа майка си и да ѝ каже, че я обича и поддържа. Подкрепата на Ричард беше в лицето на фамилията му, които зарадваха мистър София и разсмяха всички Съквартиранти.-->
 
Сестрата на Константин влезе с обичания му кекс, даде своята поддръжка и сподели, че фамилията му чака да е победител. Кой обаче ще победи, ще разберем в петък, единствено по NOVA по време на огромния край на VIP Brother 2018.

В четвъртък ще бъде следващата изненадваща вечер за Съквартирантите. Ден преди огромния край един участник ще напусне шоуто. Кой ще e той, ще забележим от 21:00 часа по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР