Лора Христова зае 12-о място в индивидуалния старт на 15

...
Лора Христова зае 12-о място в индивидуалния старт на 15
Коментари Харесай

Лора Христова остана на косъм от медал в индивидуалния старт на европейското по биатлон

Лора Христова зае 12-о място в самостоятелния старт на 15 километра на европейското състезание по биатлон в Брезно-Осърбле, Словакия.

Българката приключи с две неточности в стрелбата, като и двата ѝ пропуща пристигнаха при последното посещаване на стрелковия бранш. Чиста пукотевица съвсем несъмнено щеше да обезпечи на 20-годишната Христова орден от надпреварата.

Шампионка стана норвежката Марен Киркеайде. С 20 повалени цели тя приключи с време от 41 минути и 26.2 секунди. Втора, също без пропуск, на 46.5 секунди остана Алина Стемус от Молдова, а третото място, още веднъж с чиста пукотевица, бе за словачката Ема Капустова на 59.1 секунди.

Изоставането на Христова на 12-о място с двете наказателни минути за двата ѝ пропуща бе 2:37.2 минути по отношение на времето на шампионката Киркеайде.

Другите четири българки се класираха отвън първите 70. Мария Здравкова е 73-та с пет пропуща, Даниела Кадева е 79-а с четири, Стефани Йолова е 93-та с осем неточности, а Лора Радковска остана 96-а с шест пропуща.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР