Лора Дърн е искала нейната героиня д-р Ели Сатлър да

...
Лора Дърн е искала нейната героиня д-р Ели Сатлър да
Коментари Харесай

Лора Дърн: Исках героинята ми да е отговорен учен в „Джурасик свят: Dominion”

Лора Дърн е желала нейната героиня доктор Ели Сатлър да еволюира като академик в " Джурасик свят - Dominion ", откакто се съгласи да се завърне във франчайза.

55-годишната актриса се превъплъщава още веднъж в ролята на академик в заключителната част на трилогията " Джурасик свят " и разкри, че е разискала развиването на героинята си и достоверността на историята с режисьора Колин Тревъроу.

В изявление за ComicBook.com Лора сподели: " За благополучие, те бяха доста отворени към концепциите ми, а това беше доста значимо за Колин, който е надълбоко угрижен за околната среда и мисля, че се усеща горделив и признателен, че имаме безпроблемна опция в този франчайз да приказваме за това, което е най-важно сега. А то е отбраната на нашия дом, Земята. Това е заложено в истинската книга. Така че това беше безпроблемен диалог ".

Дърн е част от мощното женско наличие в " Джурасик свят - Dominion ", в който вземат участие още Брайс Далас Хауърд и Деуанда Уайз, и показа по какъв начин са се трансформирали нещата, откогато се появи за първи път в истинския филм на Стивън Спилбърг от 1993 година

Тя сподели: " Чувствам се разчувствана и горда от това по какъв начин се е развил този франчайз. Малко се просълзих, спомняйки си по какъв начин като 23-годишна усещах, че ще бъде сложна работа да се боря за някаква идея. А в този момент да застана сред Брайс и Деуанда и да усещам тази мощ, беше в действителност прочувствено ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР