Лора Андерсън признава, че да си самотна майка е нещо,

...
Лора Андерсън признава, че да си самотна майка е нещо,
Коментари Харесай

Лора Андерсън разкрива опустошителните последици от това да бъдеш самотна майка – „Ще го накарам да работи“

Лора Андерсън признава, че да си самотна майка е нещо, което в никакъв случай не е очаквала, само че е решена да го накара да работи.

Бившата звезда на Острова на любовта се срещна с артиста Гари Луси, до момента в който и двамата бяха необвързани и снимаха Celebs Go Dating през юли 2022 година До ноември същата година двойката отпътува за Дубай за първокласна отмора един с различен, до момента в който потвърдиха връзката си. Само един месец по-късно се оказа, че Лора е бременна, защото по-късна фотография, направена по време на коледния интервал, сподели по какъв начин Гари люлее цъфналата си бебешка издутина.

Но в средата на декември Лора сподели в изявление, че тя и Гари поддържат нещата прецизно и „ не са правили нищо “ един с различен. През декември предходната година имаше клюки, че Лора и Гари са се разделили един от различен, защото тя изясни, че е претърпяла „ доста сложен интервал “. Въпреки че изглеждаха щастливи извън, когато потвърдиха бременността й през февруари, източници твърдяха, че тя и Гари в действителност са се разделили през същия мес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР