Loose Women's Janet Street-Porter предизвика вълнение сред дневните зрители на

...
Loose Women's Janet Street-Porter предизвика вълнение сред дневните зрители на
Коментари Харесай

Зрителите на ITV Loose Women избухнаха с „отвратителен“ коментар на Джанет Стрийт-Портър към колежката й

Loose Women's Janet Street-Porter провокира неспокойствие измежду дневните фенове на ITV след нахална рецензия на колежката Дениз Уелч по време на епизода във вторник. Панелът, който включваше Бренда Едуардс и водещата Кристин Лампард, беше в разгара на разгорещена полемика по отношение на това дали родителите би трябвало или не да подкупват децата си за триумф на изпитите, когато Джанет не можа да устои да парадира с 11-те си равнища „ О “.

Дениз, някогашната актриса от Кори, показа личната си история от учебните дни: „ Когато правех моите „ О “ равнища, майка ми и татко ми можеха да ми предложат света и аз отново щях да се спусна по дренажната тръба, с цел да отида и бъди с приятеля си, бях ужасна във връзка с преразглеждането и ученето и това просто не беше за мен. "

След като разкри, че е спечелила пет равнища „ О “, Джанет се пошегува: „ Това ли е всичко? “, което накара Дениз да разкрие, че изпитите й лишиха два пъти, тъй като трябваше да се явява още веднъж на ръкоделие, оповестява OK!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР