Лондонското летище Хийтроу приключи 2020 г. със загуба от 2

...
Лондонското летище Хийтроу приключи 2020 г. със загуба от 2
Коментари Харесай

Хийтроу загуби 2 милиарда паунда през 2020 г.

Лондонското летище " Хийтроу " завърши 2020 година със загуба от 2 милиарда паунда поради колапса на въздушните транспорти, провокиран от ограничаващите ограничения против ковид.
Управлението на летището упорства за по-голяма поддръжка от английското държавно управление,, заяви новинарският портал „ Кварц ”.
 Трагичен случай в Лондон - незаконен пасажер почина при рухване от аероплан Трагичен случай в Лондон - незаконен пасажер почина при рухване от аероплан
Нелегален пасажер е паднал от колесника на аероплан при заход за кацане на летище " Хийтроу " в Лондон. Мъжът е открит мъртъв в градина на...
Главният изпълнителен шеф на Хийтроу Джон Холанд-Кайе съобщи, че броят на пасажерите е понижен до равнища, каквито не са виждани от 70-те години на предишния век, а положението при започване на тази година не се е подобрило.
През януари 2021 година на летище Хийтроу са обслужени едвам 677 356 пасажера. За съпоставяне, през януари 2020 година те са били съвсем 6,1 милиона.
През миналата година са обслужени единствено 22,1 милиона пасажери, като повече от половината от тях са пътували през първите месеци на 2020 година преди да бъдат затворени границите в цяла Европа за.
Общите доходи на Хийтроу през 2020 година са се сринали с 62 %. Брутните оперативни разноски са се свили с съвсем 400 милиона паунда, а финансовите разноски – със 700 милиона паунда.
 Възобновиха полетите от летище Хийтроу Възобновиха полетите от летище " Хийтроу "
Излитащите полети на лондонското летище " Хийтроу " – най-натовареното в Европа – бяха обновени час след прекъсването им зара...
Набрано е финансиране в размер на 2,5 милиарда паунда, което включва финансова инжекция от 600 милиона паунда, се споделя в изказване на компанията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР