Лондонските банкери Християнин и Дипали Шарп имаха всичко, за което

...
Лондонските банкери Християнин и Дипали Шарп имаха всичко, за което
Коментари Харесай

Мъртвородено бебе преобърна света на тези милионери! Животът им сега ще ви смае

Лондонските банкери Християнин и Дипали Шарп имаха всичко, за което биха могли да мечтаят. Съпрузите са кръстосвали града с последните модели на Porsche, всяка вечер вечеряли в фешън заведения за хранене и пътували единствено в първа класа. Но всичко това престава да има значениеза тях, когато се родило първородното им дете - мъртво.

Трагедията принудила Кристиан и Дипали да премислят своите възгледи за живота. След като напуснали влиятелната работа в банката, решили да станат лекари.

Заедно с специалността, двойката трансформирала и метода си на живот. Съпрузите са престанали да носят дизайнерски облекла и да почиват на екзотични острови. Но все пак Християнин и Дипали споделят, че са щастливи.

" Преди, когато бях в неприятно въодушевление, можех да пазаря, с цел да се успокоя, само че когато загубихме сина си, разбрах какъв брой празен е бил животът ни от самото начало ", споделя 44-годишният Дипали.



Дипали за първи път забременява през 2002 година. Животът тогава изглеждал слънчев. Съпругът й, Кристиан, заема влиятелна позиция в " Мерил Линч ", а бъдещите родители живеят в влиятелните региони на Лондон и Ню Йорк.

" По това време бях в действителност обезпокоена единствено на тематика - " Прада " или " Гучи " - спомня си Дипали. Веднъж Кристиан не можеше да избере чанта за мен и купи пет едновременно - по 500 паунда всяка.

Отначало бременността протичала без затруднения, само че на 20-тата седмица лекарите разкрили сърдечно заболяване в детето. На шестия месец момчето се ражда мъртво. Животът на двамата се сринал.

За да се разсее, двойката почнала да оказва помощ в приюта. " Грижата на лекарите, които бяха до мен по време на бременността и след нея, ни направи мощно усещане ", признава Дипали. " И ние осъзнахме, че би трябвало да оказваме помощ на хората. "

Дипали записала медицински курсове в университета в Нотингам. " Второто си дете, Сачин, трябваше да кърмя по време на приемните изпити ", спомня си Дипали. Година по-късно Кристиян станал сътрудник на жена си. А година по-късно двойката имала и щерка.

Повечето от спестяванията на съпрузите отиват, с цел да платят образованието си. Единственото, което останало от предходния им живот били " Поршетата ".

През 2010 година Кристиан и Дипали взели последните си изпити, а предходната година получили дипломи за общопрактикуващи лекари. Сега те, дружно със своя 13-годишен наследник и 11-годишна щерка, живеят в Глазгоу. " Щастието в действителност не е в парите ", споделя Дипали, " Сега брачният партньор ми и аз се усещаме доста по-богати от преди. "

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР